Ταβέρνες & Εστιατόρια στον Μακρυγιαλό Σητείας

Βότσαλο Ταβέρνα - Εστιατόριο Μακρυγιαλός Σητείας
 
Την οικογενειακή παραδοσιακή ταβέρνα Βότσαλο θα την βρείτε λίγα μέτρα πριν μπείτε στο λιμανάκι του Μακρυγιαλού από την ανατολική πλευρά. Το περιβάλλον είναι πολύ όμορφο, η εξυπηρέτηση υποδειγματική και η κα. Γεωργία σίγουρα θα σας περιποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

Η ταβέρνα Βότσαλο στο Μακρυγιαλό διαθέτει πολύ γευστική και πολύ πλούσια κουζίνα τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα μικρά παιδιά αφού διαθέτει και παιδικά μενού. Μπορείτε να καθίσετε στα τραπεζάκια που βρίσκονται δίπλα στο κύμα κάτω από τις ομπρέλες ή στην πανέμορφη βεράντα του μαγαζιού με την καταπληκτική θέα.

Φρέσκα ψάρια, παραδοσιακή Κρητική κουζίνα μαγειρευτά αλλά και φαγητά της ώρας θα βρείτε συνέχεια στην ταβέρνα εστιατόριο Βότσαλο στο Μακρυγιαλό. Κάθε Σάββατο όμως θα βρείτε γουρουνόπουλο στη σούβλα, κάθε Κυριακή σουβλιστό αρνί ενώ από Δευτέρα έως Παρασκευή σερβίρεται κοντοσούβλι, γύρος και κοτόπουλο στη σούβλα.

Η ταβέρνα εστιατόριο Βότσαλο στο Μακρυγιαλό είναι ανοιχτή από νωρίς το πρωί, προσφέρει απολαυστικά καφεδάκια αλλά και πρωϊνό και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.

Βότσαλο Ταβέρνα - Εστιατόριο στο Μακρυγιαλό Σητείας
Μακρυγιαλός Σητείας
Tηλ.: 28430.51006