Διαμονή στον Κουτσουρά - Accommodation in Koutsouras 
 
Ξενοδοχεία στον Κουτσουρά, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα στον Κουτσουρά

Hotels in Koutsouras, Rent rooms 
n Koutsouras, Apartment for rent in Koutsouras


Σας καλωσορίζουμε στην περιοχή και σας ευχόμαστε καλή διαμονή στον Κουτσουρά.

Για την διαμονή σας στον Κουτσουρά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:
 • Ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Κουτσουρά - Rent rooms in Koutsouras 
   
 • Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Κουτσουρά - Apartments for rent in Koutsouras 
   
 • Ξενοδοχεία στον Κουτσουρά - Hotels in Koutsouras 

Επιλέξτε ανάμεσα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ή τα ξενοδοχεία στον Κουτσουρά που σας ταιριάζουν καλύτερα και απολαύστε ήρεμες και άνετες διακοπές στον Κουτσουρά, μακρυά από το θόρυβο της πόλης και το άγχος της καθημερινότητας.
 
 • Ionio Star Hotel - Ξενοδοχείο Ionio Star στον Κουτσουρά
  Ξενοδοχείo Ionio Star στον Κουτσουρά Το ξενοδοχείο Ionio Star στον Κουτσυρά βρίσκεται στο νοτιότερο τμήμα της Κρήτης και είναι κτισμένο (αποπεράτωση εργασιών 2009) σε παραθαλάσσια και ειδυλλιακή περιοχή. Το Ξενοδοχείο ακολουθεί τη νησιωτική αρχιτεκτονική, επάνω στη θάλασσα του Λιβικου πελάγους, προσφέροντας στους επισκέπτες μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στο απέραντο μπλε φως της θάλασσας. Το ξενοδοχείο Ionio Star στον Κουτσυρά είναι ***+ και προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες πέραν της κατηγορίας σε όλους τους επισκέπτες. Είναι μια ιδανική επιλογή για οικογένειες και επισκέκτες που αγαπούν την πολυτέλεια, το οικογενειακό περιβάλλον, το καλό φαγητό.
 • South Coast Hotel - Ξενοδοχείο στον Κουτσουρά
  Το οικογενειακό ξενοδοχείο στον Κουτσουρά South Coast hotel βρίσκεται σε μία πράσινη όαση από πλατάνια, φοίνικες και πικροδάφνες. Απολαύστε την παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης. To ξενοδοχείο South Coast βρίσκεται μέσα στον κόλπο του Κουτσουρά, περίπου 40 μέτρα από την ακτή. Ένα μονοπάτι κάτω από τους φοίνικες οδηγεί κατευθείαν στη παραλία.
 • Big Blue apartments Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα στον Κουτσουρά
  Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Κουτσουρά Big Blue apartments βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα στην παραλία του Κουτσουρά και είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Big Blue apartments στον Κουτσουρά διαθέτουν τρία διαφορετικά διαμερίσματα εκ των οποίων τα δύο είναι στο ισόγειο και το ένα στον πρώτο όροφο.