Ταβέρνες & Εστιατόρια στον Μακρυγιαλό Σητείας

Χαβάϊ Ταβέρνα - Εστιατόριο Μακρυγιαλός Σητείας
 
Η ταβέρνα – εστιατόριο Χαβάι στο Μακρυγιαλό είναι ένα γνήσιο παραδοσιακό στέκι με γεύσεις και αρώματα από την παραδοσιακή Κρητική και Ελληνκή κουζίνα.

Η ταβέρνα - εστιατόριο Χαβάι βρίσκεται ανάμεσα από την κεντρική παραλία και τον κεντρικό δρόμο του Μακρυγιαλού και έχει δυο εισόδυς. Η μία είσοδος είναι από τον κεντρικό δρόμο και η άλλη από την όμορφη αμμουδερή παραλία κεντρική παραλία του Μακρυγιαλού. 
 
Το περιβάλλον είναι πολύ ζεστό και οικογενειακό, το ξύλο στη διακόσμηση, τα στοιχεία λαϊκής τέχνης στου τοίχους, τα λουλούδια πάνω στα όμορφα τραπέζια, η όμορφη και περιποιημένη πέργκολα και η καταπληκτική θέα σίγουρα θα σας ταξιδέψουν. Η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή και τα μενού πλήρες.

Απολαύστε δίπλα στην θάλασσα νόστιμο παραδοσιακό ποιοτικό φαγητό, παραδοσιακά Κρητική πιάτα, φαγητά της ώρας και γεύσεις από την Ελληνική κουζίνα  από αγνά υλικά μαγειρεμένα με πολύ μεράκι. Απολαύστε το μεσημεριανό ή βραδινό σας φαγητό συντροφιά με τους ήχους της θάλασσας και το υπέροχο γαλάζιο του Λιβυκού πελάγους στην ταβέρνα – εστιατόριο Χαβάι στο Μακρυγιαλό
 
Χαβάϊ Ταβέρνα - Εστιατόριο στο Μακρυγιαλό Σητείας
Μακρυγιαλός Σητείας

Tηλ.: 28430.51743