Ταβέρνες & Εστιατόρια στον Μακρυγιαλό Σητείας

Ταβέρνα - Εστιατόριο Κάστρο Μακρυγιαλός Σητείας

Το Κάστρο είναι ένα εστιατόριο – ταβέρνα στο κεντρικό δρόμο του Μακρυγιαλού και θα το δείτε λίγο μετά το ξενοδοχείο Sunwing αν έρχεστε από την πλευρά της Σητείας.

Το εστιατόριο - ταβέρνα Κάστρο στο Μακρυγιαλό είναι σε προνομιακή θέση και προσφέρει φανταστική θέα προς την παραλία του Μακρυγιαλού και το Λιβυκό πέλαγος. Εκτός όμως από φανταστική θέα, προσφέρει ένα καταπληκτικό μενού με γευστικές προτάσεις από την Ελληνική και Κρητική παράδοση και μια αυθεντική ατμόσφαιρα σε ένα μοναδικό οικείο και ζεστό σκηνικό που ταιριάζει απόλυτα με την ονομασία αυτού.

Το  εστιατόριο - ταβέρνα Κάστρο στο Μακρυγιαλό εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί στέκι τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες του Μακρυγιαλού που το επιλέγουν για ποιοτικό και νόστιμο φαγητό μεσημέρι και βράδυ.

Το Κάστρο εκτός από νόστιμο και θρεπτικό φαγητό από αγνά ντόπια υλικά προσφέρει δωρεάν ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο - παιδική χαρά όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με ασφάλεια.
 
Επιλέξτε το εστιατόριο - ταβέρνα Κάστρο στο Μακρυγιαλό για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας  φαγητό και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο χρόνο και την παράδοση.

Κάστρο Ταβέρνα - Εστιατόριο στο Μακρυγιαλό Σητείας
Μακρυγιαλός Σητείας

Ανάληψη Μακρυγιαλού
Tηλ.: 28430.51401