"Σπηλιά του Δράκου" Παραδοσιακή Ταβέρνα Μακυγιαλός Σητείας

Η ξακουστή ταβέρνα σπηλιά του δράκου του Βασίλη και της Σοφίας Δράκου βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου προς την μονή Καψά στο Μακρύ Γιαλό και απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από Ιεράπετρα και 35 από Σητεία. Βρίσκεται χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου και προσφέρει μοναδική θέα στις ακτές του Λιβικού.
Το περιβάλλον σε συνδυασμό με τις γαργαλιστικές μυρωδιές των ορεκτικών, του ζυμωτού ψωμιού και των ψητών ντόπιων κρεατικών στα κάρβουνα, επιστρατεύουν όλες τις αισθήσεις στην απόλαυση του μεσημεριανού ή του βραδινού σας φαγητού.  Όλα είναι προσεγμένα και μοναδικά.
Η Σοφία και ο Βασίλης προσφέρουν στους πελάτες τους τα καλύτερα προϊόντα δικής τους παραγωγής (λάδι, ρακί, κρασί, λαχανικά, ζυμωτό ψωμί, κουνέλια, κοτόπουλα και αρνιά). Μπορείτε να βρείτε κάθε παραδοσιακή λιχουδιά όπως χοχλιούς, στάκα με τα αυγά, μαραθόπιτες, λαδόψωμο, νεράτες, κολοκυθανθούς όλα φτιαγμένα με αγάπη και γνώση προερχόμενη από μελέτη και γνώση από τους  παππούδες και τις γιαγιάδες.
Επίσης κατόπιν παραγγελίας ετοιμάζουν ότι επιθυμείτε. Όπως: πετεινό, κατσίκα με πιλάφι, κουνέλι, κακαβιά, αστακομακαρονάδα κλπ. Επίσης μη χάσετε τα παϊδάκια που αποτελούν και μία από τις πιο γνωστές σπεσιαλιτέ του καταστήματος.
Το κατάστημα λειτουργεί χειμώνα καλοκαίρι. 

Τράχηλας, Μακρυγιαλός
Τηλ.: +30 28430 51494