Ταβέρνες & Εστιατόρια στον Μακρυγιαλό Σητείας

Τραμουντάνα Παραδοσιακή Ψαροταβέρνα Μακρυγιαλός Σητείας

Η Τραμουντάνα είναι μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στον Μακρυγιαλό όπου μπορείτε να απολαύσετε μια πανδαισία γεύσεων και εικόνων. Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Λιβυκού πελάγους μπορείτε να απολαύσετε το κρασάκι ή το ουζάκι σας σε ένα απίστευτα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.

Το θαλασσινό σκηνικό με τα δίχτυα τα καραβόσκοινα και τα πατροπαράδοτα ξύλινα τραπεζάκια και καρέκλες αποτελεί τέλεια επιλογή για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα.

Στην Παραδοσιακή Ψαροταβέρνα στο Μακρυγιαλό Σητείας το φαγητό είναι άριστης ποιότητας τα ψάρια και τα θαλασσινά φρεσκότατα και μαγειρεμένα νοστιμότατα με αγνά παραδοσιακά υλικά. Από το μενού φυσικά δεν λείπουν τα παραδοσιακά μεζεδάκια, τα Κρητικά εδέσματα αλλά και τα φαγητά της ώρας.

Η ψαροταβέρνα Τραμουντάνα βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική παραλία του Μακρυγιαλού.

Εάν έρχεστε από την Σητεία τότε αμέσως μετά το ξενοδοχείο Sunwing και πριν την δεξιά στροφή (αν κοιτάξετε ευθεία) θα δείτε την ψαροταβέρνα Τραμουντάνα ακριβώς απέναντι στον 1ο όροφο. Ακολουθείστε το κεντρικό δρόμο και αμέσως μετά το γεφυράκι στρίψτε αριστερά στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία. 
 
Τραμουντάνα Παραδοσιακή Ψαροταβέρνα στο Μακρυγιαλό Σητείας
Μακρυγιαλός Σητείας

Tηλ.: 6937 167 944