Βίλες στο Μακρυγιαλό - Villas in Makrigialos

Βίλα Δήμητρα στο Μακρυγιαλό - Μακρυ Γιαλό
Villa Dimitra  in Makrigialos - Makry Gialos Sitia Crete

Η ΒΙΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ - VILLA DIMITRA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Η ΒΙΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 80τμ ΜΕ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ (ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!

Η ΒΙΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟ - VILLA DIMITRA ΑΠΕΧΕΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ 40μ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΑΧΟ.

Η ΒΙΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ WC ΔΩΜΑΤΙΟΥ. ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ, ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΝΕΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ.

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ.

ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΜΥΡΙΚΙ (ΔΕΝΤΡΟ) ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ.


Βίλα Δήμητρα στο Μακρυγιαλό - Μακρυ Γιαλό
Villa Dimitra  in Makrigialos - Makry Gialos Sitia Crete

Τηλ.: 2292040346 (χειμώνας), 
Τηλ.: 2843051462
Κιν. : 6972463042
Email : villadimitra@hotmail.com, reservations@villadimitra.com

Website: www.villadimitra.comΜΗ.Τ.Ε.: 1040Κ122Κ0316800

Τουριστικός οδηγός Μακρυγιαλού

Tourist guide for Makrigialos