Εστιατόρια & Ταβέρνες στον Ξερόκαμπο Σητείας

Σας παρουσιάζουμε ταβέρνες και εστιατόρια στο Ξερόκαμπο Σητείας

Απολαύστε δίπλα στη θάλασσα ή με θέα τη θάλασσα Κρητικά παραδοσιακά πιάτα, παραδοσιακή Κρητική κουζίνα, ντόπιες σπεσιαλιτέ, Κρητικά παραδοσιακά μεζεδάκια, θαλασσινά, φρέσκα ψάρια και γνωρίστε την Κρητική φιλοξενία και την αξία της Κρητικής διατροφής.

Στις ταβέρνες και στα εστιατόρια του Ξεροκάμπου μπορείτε να βρείτε ότι τραβάει η ορεξή σας και να απολαύσετε εγγυημένα και υπεύθυνα το φαγητό σας.

Καλές διακοπές στον μαγευτικό Ξερόκαμπο Σητείας!!!

Η σειρά παρουσίασης των καταστημάτων από τον τουριστικό οδηγό Ξεροκάμπου Σητείας είναι τυχαία.

 • Ταβέρνα Ακρογιάλι Ξερόκαμπος Σητείας
  Η ταβέρνα Ακρογιάλι είναι μία από τις ποιο γνωστές ταβέρνες & εστιατόρια στον Ξερόκαμπο Σητείας και βρίσκεται στην κεντρική παραλία του Ξεροκάμπου. Πρόκειται για ένα μαγαζί που όπως μαρτυράει και το όνομα του είναι δίπλα στη θάλασσα. Στο ακρογιάλι μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα, μαγειρευτά φαγητά αλλά και φαγητά της ώρας.
 • Ταβέρνα - Εστιατόριο Δελφίνι Ξερόκαμπος Σητείας
  Η ταβέρνα - εστιατόριο Δελφίνι που λειτουργεί και σαν καφέ - μπαρ είναι από τις νεότερες στον Ξερόκαμπο Σητείας και μπορείτε να την βρείτε στην κεντρική παραλία του Ξεροκάμπου Σητείας. Η ταβέρνα - εστιατόριο Δελφίνι προσφέρει αρκετές επιλογές σχετικά με το που μπορείτε να καθίσετε και να απολάυσετε τον φαγητό, τον καφέ, το παγωτό ή το ποτό σας. Μπορείτε να επιλέξετε την υπερυψωμένη πέργκολα που εκτός των άλλων προσφέρει και πολύ ωραία θέα προς τη θάλασσα, τα τραπεζάκια κάτω από τις ομπρέλες ανάμεσα στα ελαιόδεντρα ή την δροσερή βεράντα του καταστήματος.
 • Ταβέρνα - Εστιατόριο Λιβυκό Ξερόκαμπος Σητείας
  Η ταβέρνα - εστιατόριο Λιβυκό στον Ξερόκαμπο Σητείας είναι μία από τις πιο όμορφες και παραδοσιακές ταβέρνες στον Ξερόκαμπο και έχει φανταστική θέα προς το Λιβυκό πέλαγος. Η πανέμορφη παραδοσιακή ταβέρνα - εστιατόριο Λιβυκό διαθέτει πεντανόστιμα φαγητά και ένα πλούσιο μενού που θα σας ικανοποιήσει πλήρως και θα το βρείτε στον κεντρικό δρόμο Ξερόκαμπου Ζάκρου. Το περιβάλλον του καταστήματος είναι φανταστικό. Οι φοίνικες τα φυτά και τα λουλούδια στην είσοδο θα σας καταπλήξουν. Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στην βεράντα όπου κυριαρχεί το ξύλο, η πέτρα και η ομορφιά των λουλουδιών.
 • Ταβέρνα Κώστας Ξερόκαμπος Σητείας
  Η Ταβέρνα Κώστας είναι από τις πιοα παλίες και πιο γνωστές ταβέρνες στον Ξερόκαμπο Σητείας και βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Ξερόκαμπου Ζάκρου. Η Ταβέρνα Κώστας είναι επίσης μία από τις ομορφότερες ταβέρνες στον Ξερόκαμπο και διαθέτει εξαιρετική κουζίνα. Η θέα είναι εκπληκτική και το περιβάλλον φανταστικό. Ο πέτρινος διάκοσμος, η ζεστασιά του ξύλου, η πρασινάδα, τα λουλούδια κλπ συνθέτουν ένα εκπληκτικό σκηνικό. Φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, παραδοσιακά πιάτα καθώς επίσης και φαγητά της ώρας αποτελούν ένα μέρος από το μενού της ταβέρνας Κώστας στον Ξερόκαμπο Σητείας.
 • Ταβέρνα Creta Sun στον Ξερόκαμπο Σητείας
  H παραδοσιακή Κρητική ταβέρνα Creta Sun είναι μία από τις ποιο καταξιωμένες ταβέρνες & εστιατόρια στον Ξερόκαμπο Σητείας. Η ταβέρνα Creta Sun βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Ξεροκάμπου προς Ζάκρο και είναι γνωστή για την παραδοσιακή Κρητική κουζίνα που διαθέτει, τα νόστιμα μαγειρευτά φαγητά της, τα φαγητά της ώρας, και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα. Η ταβέρνα Creta Sun σε ένα όμορφο παραδοσιακό περιβάλλον προσφέρει πολλές ακόμη σπεσιαλιτέ που αξίζει να δοκιμάσετε.