Παραλίες στο Γούδουρα - Καλό Νερό
Goudouras - Kalo Nero beachesΚεντρική Παραλία Γούδουρα
Μπροστά στον παραλιακό δρόμο του χωριού ξεδιπλώνεται η κεντρική παραλία του Γούδουρα, πρόκειτα για μια μεγάλη παραλία με βοτσαλάκι και καθαρά δροσερά νερά, η οποία δεν είναι οργανωμένη και η οποία έχει βραβευτεί με γαλάζιες σημαίες.

Βοτσαλάκι Παραλία στον Γούδουρα
Δυτικά του χωριού και 2 χλμ από την Μονή Καψά υπάρχει το Βοτσαλάκι. Πρόκειται για μια υπέροχη και απομονωμένη παραλία που όπως μαρτυράει και το όνομα της  έχει ψιλό βοτσαλάκι. Στην παραλία αυτή τα νερά παίρνουν ένα χαρακτηριστικό γαλαζοπράσινο χρώμα.

"Του Θοδωρή το Λιμανάκι" Παραλία στον Γούδουρα
Δυτικότερα ακόμη υπάρχει μια υπέροχη παραλία με άμμο και βότσαλα σε μερικά σημεία που ονομάζεται Του Θοδωρή το Λιμανάκι.  Η παραλία αποτελείται από δύο συνεχόμενους κόλπους.  Η παραλία αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη καθώς θα μαγευτείτε από τις ερυθροπράσινες αποχρώσεις της θάλασσας.

Παραλίες στο Καλό Νερό
Το Καλό Νερό θα το συναντήσετε κοντά στη Μονή Καψά πηγαίνοντας από το Μακρύ Γιαλό προς Γούδουρα. Η κύρια παραλία ονομάζεται Στάουσα και για να φτάσετε ως εκεί θα πρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι με τα σκαλοπατάκια. Η παραλία είναι στρωμένη με ψιλό βότσαλο και τα νερά είναι πεντακάθαρα. Στην παραλία υπάρχει επίσης και μια μεγάλη σπηλιά. Δυτικά υπάρχει η παραλία Κουτσουνάρι. Πρόκειται για μια παραλία με βότσαλα και καθαρά νερά στην οποία θα φτάσετε ακολουθώντας άλλο ένα μικρό μονοπάτι. Ανατολικά υπάρχει μια παραλία με βοτσαλάκι και γαλανά καθαρά νερά η οποία ονομάζεται Ανασκελού. Ουσιαστικά πρόκειται για το λιμανάκι της περιοχής.