Εστιατόρια & Ταβέρνες στον Μακρυγιαλό Σητείας

Σας παρουσιάζουμε ταβέρνες και εστιατόρια στο Μακρυγιαλό Σητείας

Στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής σερβίρονται φρέσκα ψάρια που πιάνονται από τους ντόπιους ψαράδες, κρεατικά, μαγειρευτά φαγητά και παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα.

Καλή σας όρεξη και καλές διακοπές στον μαγευτικό Μακρυγιαλό Σητείας!!!

Η σειρά παρουσίασης των καταστημάτων από τον τουριστικό οδηγό Μακρυγιαλού Σητείας είναι τυχαία.

 • Το Στέκι του Μηνά Ψαροταβέρνα Μακρυγιαλός Σητείας
  Η ψαροταβέρνα το στέκι του Μηνά είναι η πρώτη οικογενειακή παραδοσιακή ψαροταβέρνα που θα συναντήσετε αν πάτε στο λιμανάκι του Μακρύ Γιαλού από την νότια πλευρά. Ο χώρος είναι πολύ ωραίος και τα τραπεζάκια βρίσκονται σχεδόν πάνω στη θάλασσα.
 • Gabbiano Εστιατόριο Μακρυγιαλός Σητείας
  Gabbiano Εστιατόριο Μακρυγιαλός Σητείας. Το οικογενειακό εστιατόριο Gabbiano βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Sunwing στην Ανάληψη Μακρυγιαλού στο κεντρικό δρόμο του χωριού. Πρόκειται μια πολύ καλή επιλογή για γεύμα ή δείπνο σε ένα όμορφο γαλήνιο περιβάλλον που προσφέρει πολλαπλές επιλογές από την Κρητική και Ελληνική κουζίνα με φρέσκα ντόπια υλικά αλλά και αγνό ελαιόλαδο.
 • Οβελίξ πιτσαρία - fast food - ψητοπωλείο Μακρυγιαλός Σητεία
  Το Οβελίξ είναι ένα μοντέρνος χώρος ο οποίος αποτελεί ιδανική επιλογή για το πρωϊνό, το μεσημεριανό αλλά και το βραδινό σας φαγητό αφού συνδυάζει πιτσαρία – fast food – ψητοπωλείο. Η όμορφη διακόσμηση, η αισθητική και η εξυπηρέτηση θα σας ικανοποιήσουν σίγουρα.
 • Μάκης Ψητοπωλείο Μακρυγιαλός Σητείας
  Μάκης Ψητοπωλείο Μακρυγιαλός Σητείας Το ψητοπωλέιο Μάκης τοποθετημένο στο λιμανάκι του Μακρυγιαλού και είναι από τα πρώτα μαγαζιά που θα συναντήσετε αν μπείτε στο λιμανάκι από την ανατολική πλευρά. Το ψητοπωλέιο Μάκης στο Μακρυγισλό φτιάχνει από τα καλύτερα σουβλάκια της περιοχής ενώ σπεσιαλιτέ του καταστήματος είναι επίσης και το σουβλιστό κοτόπουλο στα κάρβουνα.
 • Γιώργος Ταβέρνα - Εστιατόριο στο Μακρυγιαλό
  Η ταβέρνα εστιατόριο Γιώργος βρίσκεται στην παραλία του Καλαμοκανιά και προσφέρει νοστιμότατα πιάτα, μαγειρεμένα με αγνά υλικά. Χαλαρώστε κάτω από τα αλμυρίκια και απολαύστε δίπλα στη θάλασσα μοναδικές γεύσεις (ψάρια, κρεατικά, παραδοσιακά πιάτα, μεζεδάκια κλπ) σε πολύ καλές τιμές.
 • Αλλιώτικο
  Η παραδοσιακή Ταβέρνα - Ρακάδικο Αλλιώτικο βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Μικρή Πόλη στον κεντρικό δρόμο του Μακρυγιαλού και αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για το μεσημεριανό ή το βραδυνό σας φαγητό.
 • Όαση Παραδοσιακή Ταβέρνα στο Καλό Νερό
  Στο καλό Νερό υπάρχει και η παραδοσιακή ταβέρνα “OASIS” η οποία λειτουργεί από το 1958. Η ταβέρνα “OASIS” αποτελεί πραγματικά μια όαση δροσιάς & απόλαυσης. Είναι ένας μικρός παράδεισος με δέντρα, λουλούδια και ένα μικρό σιντριβάνι με χρυσόψαρα τα οποία δημιουργούν μια πανδαισία αρρωμάτων & χρωμάτων.