Ταβέρνες & Εστιατόρια στον Μακρυγιαλό Σητείας
 
Μάκης Ψητοπωλείο  Μακρυγιαλός Σητείας

Το ψητοπωλέιο Μάκης τοποθετημένο στο λιμανάκι του Μακρυγιαλού και είναι από τα πρώτα μαγαζιά που θα συναντήσετε αν μπείτε στο λιμανάκι από την ανατολική πλευρά.  

Το ψητοπωλέιο Μάκης στο Μακρυγισλό φτιάχνει από τα καλύτερα σουβλάκια της περιοχής ενώ σπεσιαλιτέ του καταστήματος είναι επίσης και το σουβλιστό κοτόπουλο στα κάρβουνα. 
 
Στο ψητοπωλείο Μάκης μπορείτε να καθίσετε ή στα τραπεζάκια που βρίσκονται στον πεζόδρομο ακριβώς δίπλα στη θάλασσα ή στην όμορφη υπερυψωμένη βεράντα του καταστήματος. Όπου και να καθίσετε πάντως θα απολαύσετε σίγουρα τόσο την φανταστική θέα προς το Λιβυκό πέλαγος όσο και τις νοστιμιές του καταστήματος.

Επιλέξτε ότι επιθυμείτε από το πλούσιο μενού του ψητοπωλείου Μάκης που εκτός από σαλάτες και διάφορα ορεκτικά περιλαμβάνει καλοψημένα φαγητά της ώρας στα κάρβουνα, διάφορα σουβλιστά, ζουμερές και χορταστικές πίτες με γύρο, καλαμάκι, κεμπάπ, λουκάνικο, μπιφτέκι, σπέσιαλ κοτόπουλο σούβλας αλλά και πολλά ακόμη. Ταχύτατη εξυπηρέτηση, νόστιμα κρεατίκα και φανταστική θέα σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Μακρυγιαλού.

Νάκης ψητοπωλείο στο Μακρυγιαλό Σητείας
Μακρυγιαλός Σητείας
Tηλ.: 28430.51724