Ταβέρνες & Εστιατόρια στον Μακρυγιαλό Σητείας

Οβελίξ πιτσαρία - fast food - ψητοπωλείο Μακρυγιαλός Σητείας

Το Οβελίξ είναι ένα μοντέρνος χώρος ο οποίος αποτελεί ιδανική επιλογή για το πρωϊνό, το μεσημεριανό αλλά και το βραδινό σας φαγητό αφού συνδυάζει πιτσαρία – fast food – ψητοπωλείο.  Η όμορφη διακόσμηση, η αισθητική και η εξυπηρέτηση θα σας ικανοποιήσουν σίγουρα.

Το Οβελίξ θα το βρείτε στον κεντρικό δρόμο του Μακρυγιαλού και ποιο συγκεκριμένα ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο Sunwing. Στην μεγάλη αυλή με την πέργκολα, ακριβώς απέναντι από τον ξυλόφουρνο όπου ψήνονται οι νόστιμες πίτσες και την ανοιχτή κουζίνα όπου ετοιμάζονται οι υπόλοιπες σπεσιαλιτέ μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πλούσιο και νόστιμο μενού του καταστήματος. Σαλάτες, διάφορα ορεκτικά, φαγητά της ώρας, χάμπουργκερ, club sandwich, ομελέτες, γύρος, κοτονοστιμιές, μακαρονάδες, τορτελίνια, πένες, μια μεγάλη ποικιλία από πίτσες και άλλα πολλά περιμένουν να τα απολαύσετε.

Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε και στο χώρο σας μόνο με ένα τηλεφώνημα αφού το Οβελίξ διαθέτει και δωρεάν υπηρεσία delivery. Στο εσωτερικό του καταστήματος εκτός από την όμορφη σάλα υπάρχουν διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια, μπιλιάρδο, κλπ που θα απασχολήσουν ευχάριστα μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά

Οβελίξ πιτσαρία - fast food - ψητοπωλείο
Μακρυγιαλός Σητείας


Tηλ.: 28430.51500