Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Κουτσουρά - Διαμονή στον Κουτσουρά
Apartments for rent in Koutsouras - Accommodation in Koutsouras
 
Big Blue Apartments Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Κουτσουρά
Big Blue apartments for rent in Koutsouras

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Κουτσουρά Big Blue apartments βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα στην παραλία του Κουτσουρά και είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Big Blue apartments στον Κουτσουρά διαθέτουν τρία διαφορετικά διαμερίσματα εκ των οποίων τα δύο είναι στο ισόγειο και το ένα στον πρώτο όροφο.

Το ένα ισόγειο διαμέρισμα διαθέτει δύο δωμάτια. Στη μία κρεβατοκάμαρα υπάρχει διπλό κρεβάτι ενώ στο άλλο δωμάτιο δύο μονά κρεβάτια. Το διαμέρισμα αυτό μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τέσσερα άτομα. Είναι δροσερό άνετο και διαθέτει βεράντα περιτριγυρισμένη από λουλούδια.

Το άλλο ισόγειο διαμέρισμα διαθέτει τρία μονά κρεβάτια και μεγάλη βεράντα με απόλυτη ησυχία. Είναι πολύ δροσερό και άνετο ειδικά για παιδιά αφού έχουν την δυνατότητα να παίξουν στην μεγάλη αυλή που διαθέτει.

Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου διαθέτει και αυτό δύο δωμάτια. Στη μία κρεβατοκάμαρα υπάρχει διπλό κρεβάτι ενώ στο άλλο δωμάτιο υπάρχει καναπές που γίνεται και κρεβάτι. Διαθέτει επίσης και μπαλκόνι όπου μπορείτε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τις διακοπές σας ακούγοντας τους ήχους της θάλασσας.

Όλα τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Κουτσουρά του συγκροτήματος Big Blue apartments διαθέτουν κλιματισμό, εξοπλισμό κουζίνας και όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να κάνουν την διαμονή σας άνετη και ευχάριστη.

Big Blue apartments Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Κουτσουρά
Big Blue apartments for rent in Koutsouras

Κουτσουράς  Κρήτη
Τηλ.: 28430 51780
Κιν.: 6977988316
Fax: 28430 51900
Email: sofidas@hotmail.com

www.bigblueapartments.com


Τουριστικός οδηγός Κουτσουρά