Ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα στον Ξερόκαμπο Σητείας

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα & δωμάτια Αστέρας

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια & διαμερίσματα Αστέρας στον Ξερόκαμπο φημίζονται για την καλαισθησία, την καθαριότητα και την φιλοξενία τους και βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο του οικισμού, 350μ από την παραλία.

Από τα μεγάλα μπαλκόνια, και από τις βεράντες του ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να αγναντέψει και να απολαύσει το Λιβυκό Πέλαγος και τις πανέμορφες παραλίες του Ξερόκαμπου.

Το συγκρότημα Αστέρας απαρτίζεται συνολικά από 3 διώροφα κτίρια και το καθένα από αυτά διαθέτει 5 στούντιο - δωμάτια και δυο δίχωρα διαμερίσματα. Στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο του κάθε συγκροτήματος υπάρχουν από δύο στούντιο με μεγάλα μπαλκόνια ενώ στο ισόγειο υπάρχει ένα στούντιο και δύο διαμερίσματα με υπέροχες βεράντες.

Συνολικά το συγκρότημα διαθέτει 15 ενοικιαζόμενα δωμάτια - στούντιο και 6 δίχωρα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Τα διαμερίσματα και τα δωμάτια Αστέρας ανακαινίστηκαν εσωτερικά και εξωτερικά το 2011 και αποτελούν ιδανικό καταφύγιο για ήρεμες και ρομαντικές διακοπές στον Ξερόκαμπο που θα σας μείνουν αξέχαστες.
 
Θα απολαύετε τα πεντακάθαρα νερά και τις μαγευτικές παραλίες του Ξεροκάμπου, θα γνωρίσετε την Κρητική φιλοξενία και θα γευτείτε παραδοσιακές Κρητικές γεύσεις.

Asteras Apartments
Γιακουμάκη Μαρία
Ξερόκαμπος Ζήρου Σητεία
Λασίθι Κρήτη
 
τηλ. 28430.26787,
τηλ./fax.: 28430.26748
κιν.: 6972.034.467,
κιν.: 6972.692.165
 
 
e-mail:info@asterasapartments.gr