Βίλες στο Παλαίκαστρο - Κουρεμένος
 Villas in Palaikastro - Kouremenos

 
Δρετάκης Βίλες στο Παλαίκαστρο - στον Κουρεμένο
Dretakis Villas  in Palaikastro - Kouremenos

Δρετάκης Βίλες στο Παλαίκαστρο - Κουρεμένος. Τρεις βίλες, κτισμένες σε παραδοσιακό κρητικό στιλ, βρίσκονται στην πλαγιά ενός λόφου, σε μια πολύ ήσυχη περιοχή, με καταπληκτική θέα στην παραλία του Κουρεμένου και τα γύρω βουνά.

Οι τρεις βίλες στο Παλαίκαστρο - Κουρεμένος 
είναι περίπου 900 μέτρα μακριά από την αμμώδη παραλία, περίπου 2,5 χλμ από το χωριό Παλαίκαστρο και περιβάλλονται από έναν όμορφο κήπο και ελαιόδεντρα.

Οι πρώτες δύο βίλες 
στο Παλαίκαστρο - Κουρεμένος, οι βίλες Α και Β βρίσκονται σε απόσταση περίπου 15 μέτρων η μια από την άλλη και μπορούν να φιλοξενήσουν 4-5 άτομα. Διαθέτουν 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια με 1 διπλό και 2 μονά κρεβάτια, ένα άνετο καθιστικό με χώρο ύπνου για 1 άτομο, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, μεγάλη ηλιόλουστη βεράντα, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό. 

Η τρίτη βίλα στο Παλαίκαστρο - Κουρεμένος, η βίλα C βρίσκεται περίπου 60 μέτρα πιο κάτω στη βουνοπλαγιά, και μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα. Διαθέτει 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια με 1 διπλό και 2 μονά κρεβάτια, καθιστικό/κουζίνα, μπάνιο, κλιματισμό και μεγάλη βεράντα. Στον κήπο της βίλας υπάρχει ένας κρητικός ξυλόφουρνος , όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στην παραδοσιακή κρητική κουζίνα.

Οι ιδιοκτήτες των Δρετάκης Βίλες στο Παλαίκαστρο - Κουρεμένος, Ευαγγελία και Γιώργος Δρετάκης, είναι ένα πολύ φιλικό, γενναιόδωρο και φιλόξενο ζευγάρι, πάντα έτοιμοι να προσφέρουν στους επισκέπτες τους τη βοήθειά τους για μια ευχάριστη διαμονή.

Οι βίλες Δρετάκης στο 
στο Παλαίκαστρο - Κουρεμένος είναι
 ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση για τις διακοπές τους.

Δρετάκης βίλες στο 
στο Παλαίκαστρο - Κουρεμένος

Ευαγγελία και Γιώργος Δρετάκης
Tηλ/ Fax  28430 61049
Κιν. +30 6973 048 379
e-mail: d_dretakis@yahoo.gr

Διαμονή στο Παλαίκαστρο - Accommodation in Palaikastro