Εστιατόρια στον Κουτσουρά - Ταβέρνες στον Κουτσουρά

Σας παρουσιάζουμε γνωστά και καλά Εστιατόρια και Ταβέρνες στον Κουτσουρά

Απολαύστε Κρητικά παραδοσιακά πιάτα, παραδοσιακή Κρητική κουζίνα, ντόπιες σπεσιαλιτέ, Κρητικά παραδοσιακά μεζεδάκια, θαλασσινά, φρέσκα ψάρια και γνωρίστε την αξία της Κρητικής διατροφής.

Στις ταβέρνες και στα εστιατόρια του Κουτσουρά μπορείτε να βρείτε ότι τραβάει η ορεξή σας και να απολαύσετε εγγυημένα και υπεύθυνα κάθε είδους γαστρονομικές απολαύσεις.


Καλές διακοπές στον Κουτσουρά, μακριά από πολυκοσμία και το άγχος της καθημερινότητας.!!!


  • Οινομαγειρείον Ροβινσώνας Εστιατόριο στον Κουτσουρά
    Το Οινομαγειρείο Ροβινσώνας είναι ένα καταπληκτικό εστιατόριο στον Κουτσουρά. Το παραδοσιακό αυτό εστιατόριο στον Κουτσουρά με το εκπληκτικό περιβάλλον και την μοναδική αισθητική για περισσότερα από 20 χρόνια φροντίζει για μοναδικά γεύματα δίπλα στη θάλασσα, συντροφιά με την καλή παρέα εξαίσιου φαγητού και ποιοτικού κρασιού ή ρακής. Το Οινομαγειρείο Ροβινσώνας στον Κουτσουρά είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία είναι γνωστή σε όλη την Κρήτη για τα θεσπέσια μαγειρευτά και τις μοναδικές νοστιμιές που βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο.
  • Βοτσαλάκια Ταβέρνα στον Κουτσουρά
    Βοτσαλάκια Ταβέρνα - Εστιατόριο στον Κουτσουρά. Η ταβέρνα Βοτσαλάκια στον Κουτσουρά είναι μια μικρό πανέμορφο παραδοσιακό ταβερνάκι με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά πάνω στο κύμα που ονομάστηκε έτσι από τα βοτσαλάκια που έχει η όμορφη και πεντακάθαρη παραλία του Κουτσουρά. Στην ταβέρνα Βοτσαλάκι μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε το φαγητό σας χαζεύοντας το απέραντο γαλάζιο του Λιβυκού πελάγους μακρυά από το θόρυβο και το άγχος της πόλης.