Ταβέρνες στο Μόχλος - Εστιατόρια στο Μόχλος
Restaurants in Mochlos - Taverns in Mochlos

Μεσοστράτι Οικογενειακή Παραδοσική Ταβέρνα στο Μόχλος
Mesostrati family traditional tavern in Mochlos 


Εάν σας αρέσει η παραδοσιακή Ελληνική και Κρητική Κουζίνα αλλά και το φρέσκο ψάρι πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε την Ταβέρνα Μεσοστράτι στο Μόχλος, μια οικογενειακή παραδοσιακή ψαροταβέρνα στον παραλιακό δρόμο στο μέσο του χωριού Μόχλο, στην οποία μπορείτε να απολαύσετε μια πανδαισία γεύσεων και εικόνων.
 
Στην παραλιακή πέργκολα της ταβέρνας Μεσοστράτι στο Μόχλος με θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους, το λιμανάκι και το νησάκι του Αγ. Νικολάου μπορείτε να απολαύσετε μαζί με το κρασί τη ρακί ή το ουζάκι σας υγιεινά και νόστιμα φαγητά, φτιαγμένα όλα με φρέσκα και αγνά υλικά και μαγειρεμένα αποκλειστικά με ελαιόλαδο. σε ένα απίστευτα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.
 
Το μενού της παραδοσιακής ψαροταβέρνας ταβέρνας διαθέτει ποικιλία από σαλάτες, ψαρομεζέδες, φρέσκα ψάρια, παραδοσιακά πιάτα, σπιτικά πιάτα αλλά και φαγητά της ώρας.
 
Η ταβέρνα Μεσοστράτι στο Μόχλος θα κερδίσει τη συμπάθεια αλλά και τους επαίνους σας για τα πολύ νόστιμα πιάτα που θα γευτείτε, τα οποία θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Κρητική παραδοσιακή η κουζίνα με φρέσκα ντόπια υλικά, φρέσκα ψάρια, θαλασσινά αλλά και φαγητά της ώρας. ¶ψογη, γρήγορη και ιδιαίτερα φιλική η εξυπηρέτηση.

Μεσοστράτι παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα στο Μόχλος
Mesostrati family traditional tavern in Mochlos


Σαρδελης Σταύρος
Μόχλος Σητείας
Τηλ. 28430.94170