Το Surf Beach Bar βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας του Κουρεμένου 1.5χμ απο το χωριό Παλαίκαστρο, 18χμ απο την πόλη της Σητείας και 5χμ απο το διάσημο φοινικόδασος Βάι. Η παραλία του Κουρεμένου είναι απο τις διασημότερες στην Ευρώπη για windsurfing και αναμφισβήτητα, η καλύτερη στην Κρήτη. Υπάρχουν τέλειες συνθήκες για πλανάρισμα αλλά και για επαγγελματικό freestyle. Ο άνεμος φυσάει απο την αριστερή πλευρά της ακτής και έχει δύναμη αναμεσα σε 4 και 7 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, η μέση δύναμη του ανέμου ειναι 6 μποφόρ. Αυτό είναι το λεγόμενο μελτέμι.Το νερό κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ζεστό, περίπου 24 βαθμούς Κελσίου και η θερμοκρασία του περιβάλλοντος απο 30 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο Κουρεμένος έχει περίπου 1.5χμ μήκος και είναι απο τις μεγαλύτερες παραλίες στην ανατολική Κρήτη. Εδώ μπορείτε να απολαυσετε τις διακοπές σας σε ανέμελους ρυθμούς. Στο Surf Beach Bar, σας παρέχουμε οτιδήποτε θα χρειαστείτε για να περασετε μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θεα υπο την σκιά της καλαμοσκεπής. Σας παρέχουμε επίσης ελεύθερο ασύρματο δίκτυο, ελεύθερο πάρκινγκ καθώς επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τουαλέτες μας ελεύθερα.Η ανατολική Κρήτη και συγκεκριμένα το Παλαίκαστρο, είναι απο τα πιο παρθένα μέρη της Κρήτης. Η θάλασσα είναι καθαρή, τα βουνά ανέγγιχτα και το κλίμα καθαρά Μεσογειακό. Δεν είναι τυχαίο οτι οι άνθρωποι εδώ έχουν μακροζωία.

Στο Παλαίκαστρο και συγκεκριμενα στην παραλία του Κουρεμένου, υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες για να κανει κάποιος.Αναμφισβήτητα το windsurf είναι η κύρια δραστηριότητα, αλλά τις ημέρες με άπνοια μπορεί κανείς να εξερευνήσει τη φύση, να δει τους αρχαιολογικούς χώρους όπως επίσης και το φοινικόδασος Βάι.